Serviceone siivous kokemuksia-siivouspalvelut-Muuttosiivous- Rappusiivous-Remonttisiivous-Oulu-Raahe-Ylivieska ja Oulainen

Asiakaan kokemus siivouspalveluista ja muuttosiivouksista Oulussa.

Vuokrataloyhteisö Osnakodit ostaa siivouspalvelut Oulun alueella ServiceOnelta muun muassa rappusiivouksia, muuttosiivouksia ja remonttisiivouksia. Paikallisuus ja hinta-laatusuhde johtivat parhainpaan siivouspalvelusopimukseen, kun ServiceOne on Osnakotien ainoa siivouskumppani jo kymmenen vuoden ajan.

Aiemmin Osnakodeilla oli useita eri siivousyrityksiä kumppaneina, joilta he ostivat siivouspalvelua kiinteistöihin heidän laatuvaatimuksien mukaisesti.

– Olin ServiceOnen edustajan kanssa yhteisessä seminaarissa ja sen jälkeen pyysin, haluaisitteko tarjota meille siivouspalveluita, Osnakotien isännöitsijä Joni Suomela muistelee.

ServiceOne oli Osnakodeille tuntematon siivouspalvelu yritys, hän päättyi valitsemaan sen paikallisuuden ja hinta-laatusuhteen mukaan. Nyt yhteistyö on kestänyt jo kymmenen vuotta ja ServiceOne on Osnakotien ainoa siivousyhteistyökumppani.

“Ei villakoirat pyöri rappukäytävillä, vaan lattiat kiiltävät”

Osnakodit pitävät yhteyttä ServiceOneen pääsääntöisesti puhelimella ja sähköpostilla.

– Parhaimmillaan olen saanut siivouksen seuraavalle aamulle. Varmasti se, että ServiceOne ei ole jättifirma, vaan kompaktin kokoinen firma on helpommin hallittavissa ja siksi pystyy olemaan ketterämpi, kiinteistönhoitaja Valtteri Ahlqvist pohtii.

Kun Osnakodit hyväksyi ServiceOnen tarjouksen ja aloittivat yhteistyön, Osnakodit päivittivät laatuvaatimuksiaan kiinteistöissä.

– Odotus ServiceOnen suhteen oli se, jonka mukaan asukasreklamaatioita ei tule ja sillä tiellä on menty. Ei villakoirat pyöri rappukäytävillä, vaan lattiat kiiltävät, Suomela kehuu.

Pelisilmää ja omatoimisuutta

Korkean laatutason ylläpitämisen osalta Suomela kehuu ServiceOnen pelisilmää ja omatoimisuutta. Tämä auttaa vastaanottavaa arkea Osnakodeilla.

– ServiceOnelta tulee muutakin informaatiota ja esitykset peruspesuista, kun alkaa käytävä oleen siinä kunnossa, jolloin voisimme tehdä kevyen peruspesun vähän normaalia aikaisemmin, Suomela selittää.

– Lisäarvoa tuo yksi siivouspalvelun tuottaja, ei tarvitse miettiä mistä tilata niin helppoa ja kun sovitaan joku työ. Voin keskittyä muihin juttuihin. Kun siivous tilattu ja sovittu, se on hoidettu, Ahlqvist summaa hymyillen.

 

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Tällä voit helposti ottaa yhteyttä!