Kotisiivous on arjen helpottamista – siivoojaa varten ei tarvitse siivota

Kotisiivouksesta keskusteltaessa törmää varsin usein olettamukseen siitä, että siivoojia varten tulisi siivota. Osa ihmisistä ei kehtaa päästää siivoojaa kotiinsa, kun oma koti koetaan sotkuiseksi ja pahaa siivoa hävetään. Sukka siellä, toinen täällä – keittiössä tahroja ja roskakorikin haisee. Kotisiivouksen yhteydessä sanonta ”talo elää tavallaan, vieraat käyvät ajallaan” ei siis tunnu pätevän.

Kotisiivous
Helpota Arkea kotisiivouksella!

 

Kotisiivous Oulu arjen helpottamista

Kotisiivousta varten ei kuitenkaan tarvitse siivota. Me kaikki olemme ihmisiä ja elämme tavallamme. Arjen keskellä ei aina ehdi noukkia jokaista lattialle pudonnutta sukkaa tai pyyhkiä sitä eilistä kahvitahraa keittiönpöydältä. Kotisiivouksen tarkoituksena on arjen helpottaminen – siivouksen voi jättää ulkopuolisten tehtäväksi esimerkiksi silloin, kun sitä ei itse ehdi tai jaksa tehdä. On selvää, että koti voi olla sotkuinen tai likainen, jos aika kuluu muihin arjen askareisiin tai oma kunto ei riitä kodin siisteyden ylläpitoon.

Siivoustyötä tietysti nopeuttaa, jos kodin tavarat ovat jonkinlaisessa järjestyksessä. Tällöin siivoojalta ei kulu aikaa tavaroiden järjestelyyn ja raivaamiseen pois varsinaisen siivouksen tieltä. Tarpeen tullen tavaroiden järjestelyäkin voidaan tehdä kotisiivouksen yhteydessä. Esimerkiksi sohvalle levälleen unohtuneen viltin voi myös siivooja siivouksen yhteydessä viikata ja samalla asetella myös lattialle pudonneet koristetyynyt kauniisti. Samoin lattioille unohtuneet lelut löytävät kyllä paikkansa lelulaatikoista tai -koreista myös siivoojan käsissä, keittiölle unohtunut aamuinen sanomalehti päätyy lehtipinoon, astiat tiskikoneeseen ja puhtaat edelleen kaappeihin.

Kotisiivous voi olla myös itsensä hemmottelua

Kotisiivousta ei tarvitse tilata kuitenkaan vain siksi, ettei sitä ehtisi itse tehdä. Oman kotinsa siivouksen voi teettää muilla myös itsensä hemmottelemiseksi. Kotisiivousta ei siis tarvitse hoitaa itse myöskään silloin, jos siivoaminen ei huvita, vaikka aikaa ja kuntoa riittäisikin. Olivatpa syyt tilata kotisiivousta mitkä tahansa, on ihanaa nostaa jalat sohvalle ja tarttua hyvään kirjaan tai katsella rauhassa tv:tä puhtaassa ja siistissä kodissa!

Siivous Oulu

 

Kotisiivous palvelua ihmisiltä ihmisille

Millaisista siivoustehtävistä kotisiivous sitten koostuu? Tyypillisesti kotisiivouksessa pyyhitään kosketus- ja tasopinnat, imuroidaan ja pyyhitään lattiat sekä siivotaan wc- ja suihkutilat. Tarpeen tullen kodin tekstiilejä, kuten mattoja, voidaan viedä ulos tuulettumaan. Myös petivaatteet voidaan vaihtaa siivouksen yhteydessä. Kotisiivouksessa on mahdollista teettää myös harvemmin suoritettavia siivoustöitä, kuten saunan tai ikkunoiden pesua – mikä vain on kulloinkin tarpeen. Kotisiivouksessa voi siis teettää lähes tulkoon mitä tahansa siivoukseen liittyviä tehtäviä, eikä oman kodin puhtaustasoa tarvitse hävetä – siivoojat ovat olemassa siivousta varten. Kotisiivouksen sisältö voidaan sopia tilanteen mukaan ja siivousta voi tilata säännöllisesti tai kertaluontoisesti suoritettuna.

Palvelumme ovat olemassa myös kotitalousasiakkaita varten ja autamme mielellämme pitämään myös kodit puhtaina ja siisteinä!

blank

Ota yhteyttä!

Tällä voit helposti ottaa yhteyttä!