Toimistosiivous Oulu

Pöydän pyyhintä - Toimistosiivous Oulu

Siivouspalvelu ServiceOne toimistosiivous on suomalainen paikallinen perheyritys, joka on erikoistunut palvelemaan kaikenkokoisia yritysasiakkaitamme. Ammattitaitoiset ja palvelualttiit siistijämme huolehtivat toimistotilojen ja edustilojen puhtaanapidosta. Siistijämme tavoitteena on, että toimistotilojen käyttäjät ja asiakkaat saavat työskennellä viihtyisässä, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa. Siivouspalvelu ServiceOne normaali ylläpitosiivoussopimus sisältää asiakkaalle räätälöidyn puhtauspalvelu kokonaisuuden: säännöllinen päivittäinen ylläpitosiivous, toimistosiivouksen laatutasot ja tarvittaessa yhdessä sovitut perusteellisemmat siivoukset.

Kokonaisvaltainen toimistosiivous palvelu – tarpeen mukaan myös muut toimistoissa tarvittavat tuotteet ja palvelut

  • Kukkien kastelu
  • Hygieniatuotteet: paperit, saippuat, roskapussit
  • Mattopalvelu ja pesu
  •  Tietoturva-astiat
  • Käytävämatot ja tuulikaappimatot mittojen mukaan
blank

Terveellinen sisäilma

Vietämme sisätiloissa lähes 90 prosenttia ajastamme. Työpaikalla hengittämämme huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä ja alentaa työtehoa, mutta se voi myös aiheuttaa terveyshaittoja, jopa sairastuttaa vakavasti. Siivouksella pystytään vaikuttamaan merkittävästi sisäilman laatuun, työntekijöiden terveyteen ja työn tehokkuuteen. Oikein toteutetulla laadukkaalla siivouksella voidaan selkeästi parantaa sisäympäristön laatua. Suosi toimistosiivouksessa helposti puhdistettavia pintoja, vähän pölyäviä sisustusmateriaaleja ja pidä tavarat ja johdot järjestyksessä. Ylisiivoamiseen ei pidä mennä, edes allergisten henkilöiden osalta, säännöllinen ylläpitosiivous ja perussiivous tilan käytön mukaan riittää.

 

Siivouspalvelu ServiceOne toimistosiivous panostaa pintojen oikeanlaiseen ja riittävään puhdistukseen.

Siivouksen tavoitteena on tilankäyttäjälle ja hänen toiminnalleen tarvittavan puhtaustason saavuttaminen ja ylläpitäminen. ServiceOne siivouspalvelun siistijän tavoitteena tilan käyttäjää ja toimintaa häiritsevän, haittaavan tai vaarantavan lian poisto.

 

blank

blankKun  siivous ei riitä – tulee avuksi ServiceOne AirWits PM

Laadukas siivous on olennainen osa terveellistä ja viihtyisää työympäristöä. Meidän ammattitaitoinen siivoushenkilökuntamme pitää huolen siitä, että tilasi ovat aina puhtaat ja raikkaat. Mutta pelkkä siivous ei riitä – on myös tärkeää seurata sisäilman laatua ja varmistaa, että työntekijät voivat hengittää terveellistä ilmaa.

Tässä tulee avuksesi ServiceOne AirWits PM. Tämä innovatiivinen laite mittaa sisäilman pienhiukkaspitoisuuden, lämpötilan ja ilmankosteuden ympäri vuorokauden. Näin sinulla on reaaliaikaista tietoa sisäilman tilasta ja voit havaita muutokset ajoissa. ServiceOne AirWits PM on helppo asentaa ja se toimii itsenäisesti ilman erillistä internet-yhteyttä tai verkkovirtaa.

Sisäilman laadun seuranta on nyt helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan aiemmin. ServiceOne AirWits PM:n avulla voit saada arvokasta tietoa toimitilasi sisäympäristöstä ja varmistaa, että työntekijöilläsi on terveellinen ja viihtyisä työympäristö. Voit havaita mahdolliset ongelmat, kuten epäpuhtaudet tai lämpötilavaihtelut, ja reagoida niihin nopeasti.

Luota meihin, kun tarvitset luotettavaa siivouspalvelua ja sisäilman mittauksia toimitiloihisi. Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on tarjota terveellinen ja puhtaan ympäristön työntekijöillesi. Yhdistämällä ammattitaitoisen siivouksen ja ServiceOne AirWits PM:n tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun toimitilojesi hyvinvoinnin tueksi.

Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme parantaa toimitilojesi siisteystasoa ja sisäilman laatua yhdessä ServiceOne AirWits PM:n avulla. Tervetuloa puhtaampiin ja terveellisempiin työtiloihin!

Pyydä toimistosiivouksesta tarjous!

Täytä tarjouspyyntölomake mahdollisimman tarkoin tiedoin ja lähetä se meille. Viestikohtaan voit kirjoittaa vapaamuotoisesti tarkemmat toiveesi ja esittää kysymyksiä. Vastaamme tarjouspyyntöön mahdollisimman nopeasti! 

Ota yhteyttä!

Tällä voit helposti ottaa yhteyttä!