Kotisiivous ja kotipalvelu. Helpota arkeasi jättämällä kotisiivous meidän hoitoon ja sinä voit hemmotella ja nauttia elämästä.

Kotisiivous ja kotipalvelu

ServiceOne kotisiivouksen asiakaskokemuksesta voi lue täältä

Kotisiivous tuo helpotusta arkeen! Siistissä kodissa on mukava olla! Olemme toteuttaneet kotisiivouksia vuodesta 2002 lähtien. Räätälöimme kotisiivoukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme kotisiivousta ja kotipalvelua

    • säännöllisesti suoritettuna hintaan 40 €/h/työntekijä (sis. alv. 24%)
    • kertaluontoisesti suoritettuna hintaan 45 €/h/työntekijä (sis. alv.24%)
    • kotipalvelu säännöllisesti suoritettuna hintaan 39 €/h/työntekijä (alv 0 %)

Kotisiivouksen ohella tarjoamme apua myös muihin arkisiin askareisiin, kuten ruoan valmistukseen, vaatehuoltoon, kaupassakäyntiin ja muuhun asiointiin. Avustamme tarvittaessa myös peseytymisessä ja ulkoilussa.

Kotipalvelu on sosiaalihuollon 19 § tukipalvelu ja tukipalveluilla tarkoitetaan palveluja,
joilla luodaan ja ylläpidetään henkilön kodissa sellaisia olosuhteita, että hän voi suoriutua jokapäiväiseen elämään kuuluvista toiminnoista mahdollisimman itsenäisesti,
sekä palveluja, joiden avulla henkilö voi saada hyvinvointia tuottavaa sisältöä elämäänsä.Tukipalveluja järjestetään henkilölle,
joka tarvitsee niitä sillä perusteella, että hänen toimintakykynsä on alentunut korkean iän, sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi.
Lisäksi tukipalveluja järjestetään henkilölle, joka tarvitsee niitä erityisen perhe- tai elämäntilanteen perusteella.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset kotisiivousta tai apua arjen askareissa!

Muista kotitalousvähennys!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista.

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2024 kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä vähentää 60 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohti vuonna 2024 on kotitalous-, hoiva- ja hoitotyön osalta on 3500 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Vuonna 2024 maksimivähennyksen eli 3 500 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 6 000 euroa [(6 000 x 60 %) – 100) = 3 500 euroa]. Muiden kuin korotetun vähennyksen piiriin kuuluvien töiden perusteella laskettua vähennystä tähän voi sisältyä enintään 2 250 euroa.

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos esimerkiksi 3 500 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä enimmillään 7 000 euron vähennykset (vuonna 2024). Jos veroja on vain toisella, vähennys voidaan tehdä sen veroista, jolla niitä on.

Tutustu myös Verohallinnon ohjeeseen kotitalousvähennys verotuksessa.

Ota yhteyttä!

Tällä voit helposti ottaa yhteyttä!