ServiceOne siivouspalvelu yritys, joka tuottaa ylläpitosiivousta, sopimussiivousta, peruspesuja, ikkunanpesua yms. Oulu, Raahe, Ylivieska ja Oulaisten alueella.

Yritys

ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 250 organisaatiota ja kotitaloutta Oulun, Raahen, Ylivieskan ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme.
Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, kotipalvelu ja kotisiivoukset kotitalouksille ja erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, peruspesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset/loppusiivoukset ja nanopinnoitukset.

Siivous ja puhtaanapito on joukkuepeliä, jossa yksilöiden taidot korostuvat. Parhaan lopputuloksen toteuttaminen asiakkaalle on seurausta saumattomasta yhteistyöstä ja yhteisestä päämäärästä, mitkä näkyvät yrityksemme toiminnassa. Tämä tekee meistä kokonaisvaltaisen puhtaanapidon yhteistyökumppanin.

Aiomme on olla aktiivinen alamme innovoija myös tulevaisuudessa ja kehittää yritystoimintaamme entisestään sekä tarjota työntekijöillemme parempia etuja. Tavoitetilanamme on olla talousalueemme johtava siivousalan yritys.

Asiakastutkimuksen avulla kehitämme entistä parempia palveluja

Toteutimme loka-marraskuussa 2017 asiakastutkimuksen, johon vastasi 61 asiakastamme. Tutkimuksesta saimme tärkeää tietoa toiminnan kehittämiseksi. Asiakkaidemme mielestä olimme parhaiten onnistuneet olemaan luotettava kumppani ja reagoimaan asiakkaiden yhteydenottoihin sekä huomioimaan asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Erityisesti asiakkaat kokivat hyvänä, että asiakasta on kuunneltu ja heidän tarpeet on huomioitu jo kartoitusvaiheessa sekä reklamaatiot on hoidettu hyvin. Asiakkaat ovat tyytyväisiä myös yhteyshenkilöiden ammattitaitoon ja henkilöstön palvelualttiuteen ja ystävällisyyteen. Eniten kehitettävää asiakkaiden mielestä oli siivouksen vaihtelevassa laadussa, lupauksien pitämisessä, toiminnan kehittämisessä ja asiakkaiden odotusten ylittämisessä.

Haluamme olla jatkossakin luottamuksenne arvoisia ja lupaamme:

  • Kehittää siivouksen tasalaatua
  • Lisätä viestintää ja yhteydenpitoa asiakkaisiin
  • Hoitaa sovitut työt ja pitää kiinni lupauksistamme
  • Pyrkiä jatkossa ylittämään asiakkaiden odotukset paremmin

Lue koko tiedote täältä.

Antti Kämäräinen

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Tällä voit helposti ottaa yhteyttä!