Ammattilaisen onnistuneet vinkit ikkunanpesuun!

ServiceOne tarjoaa ammattitaitoista apua ikkunanpesuun, mutta jos haluat yrittää itse, tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan upean lopputuloksen.
Ikkunapesu ja muutama vinkki!

Ikkunanpesu voi olla haastavaa, mutta ammattilaisen vinkkien avulla voit saavuttaa täydelliset ikkunat helposti ja vaivattomasti. Siivouspalvelu ServiceOne tarjoaa ammattitaitoista apua ikkunanpesuun, mutta jos haluat yrittää itse, tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan upean lopputuloksen.

  1. Käytä laadukkaita välineitä: Laadukkaat ikkunanpesuvälineet tekevät työstä helpompaa ja antavat paremman lopputuloksen. Tarvitset esimerkiksi ikkunapesimen, ikkunakuivaimen, nukkakankaan, ikkunapesuaineen, sangon ja mikrokuituliinan.
  2. Valitse oikea sää: Paras aika ikkunanpesulle on pilvinen päivä tai pilvinen hetki päivästä, sillä suorassa auringonvalossa ikkunanpesuaine voi kuivua liian nopeasti jättäen jälkiä ikkunaan.
  3. Kostuta ikkunanpesimen nukkakangas huolellisesti. Ikkunapesimen nukkakangas tulisi olla märkä. Pese ikkunalasi kauttaaltaan puhtaaksi ja tarkkaile jos lasissa on tahroja ja käytä tarvittaessa hellävaraisesti terävää ikkunaraappaa.
  4. Ikkunan kuivaus: Tarvitse kuivaimen, jossa hyvä kumiosa ja mikrokuituliinan. Kuivaus voidaan tehdä pysty- tai vaakavedoin ja aloitus ylhäältä alaspäin. Kuivaa ikkunakuivan jokaisen vedon jälkeen mikrokuitupyyhkeellä ja ikkuna pitäisi jäädä täysin kuivaksi ja rannuttomaksi.
  5. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin: Puhdista ikkunanpuitteet, karmit ja ikkunalauta huolellisesti.
  6. Tarkista lopputulos: Lopuksi tarkista ikkunoiden pinta eri kulmista varmistaaksesi, että ne ovat täysin puhtaat ja kirkkaat. Tarvittaessa voit pyyhkiä tahroja ikkunasta vielä puhtaalla mikrokuituliinalla.

Jos ikkunanpesu tuntuu silti liian haastavalta tai aikaa vievältä, voit luottaa Siivouspalvelu ServiceOnen ammattitaitoisiin siivoojiin. Me huolehdimme ikkunanpesusta puolestasi!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Tällä voit helposti ottaa yhteyttä!